Ini penjimatan berganda untuk pengguna wordpress untuk follow up prospek

Platform 3 dalam 1 ni boleh bantu anda hantar promosi kepada prospek melalui Email, SMS & Whatsapp dalam 1 laman

Sistem blasting paling lengkap untuk peniaga online & digital marketer!

Digital marketer sememangnya suka gunakan pelbagai channel marketing untuk dapatkan jualan. Tetapi, pernah tak anda hadapi masalah berikut:



#1 Kos autoresponder

Kos nak langgan bulanan punya la mahal, limited email pula tu.



#2 Kos SMS pun mahal

Nak hantar sms pun kena bayar mahal dah.



#3 Wasap api tak stable

No mudah kena banned kalau tersilap langkah.


Dan yang paling teruk ialah kena bayar 3 kali untuk guna 3 sistem berbeza bagi tujuan marketing. Email sistem lain, sms sistem lain, wasap sistem lain.

Kalau anda seorang sahaja yang uruskan, mesti pening kepala nak uruskan setiap sistem yang ada pelbagai karenah.

Mulai hari ini, kita ubah semua tu jadi lebih mudah

Anda boleh gunakan sistem 3 dalam 1 ni untuk hantarkan promosi kepada prospek

Memperkenalkan…

Mailevo WP PLugin

Sistem 3 dalam 1 Untuk Marketing & Promosi melalui Worpdress



Blast promosi melalui email
Blast promosi melalui sms
Blast promosi melalui whatsapp
Unlimited form untuk kumpul database
SMTP Setup untuk blast
Schedule promosi ikut tarikh & masa


DAPATKAN AKSES SEKARANG

Apa Fungsi Mailevo WP Plugin?



Kumpul database melalui borang
Hantar promosi melalui email, sms & whatsapp
SMS & Whatsapp dihantar melalui server mailevo
Tidak perlukan beli topup untuk kredit sms
Unlimited blast
Unlimited database

DAPATKAN AKSES SEKARANG

Apa Kelebihan Mailevo WP Plugin?



Jimat wang anda tak perlu beli 3 sistem berbeza
Mudah urusan untuk anda buat marketing dalam 1 sistem
Mudah untuk setup SMTP & login mailevo
Tak perlu lagi fikir tentang kredit sms & wasap
Tak perlu lagi langgan autoresponder email untuk blast email
Boleh guna smtp gmail untuk blast email

DAPATKAN AKSES SEKARANG

Siapa Yang Perlu Gunakan Mailevo WP Plugin?



Pemilik wordpress yang perlukan medium blast promosi

Peniaga online yang nak jimatkan duit langgan sistem promosi

Digital marketer yang gunakan sistem email, sms & wasap blast

Peniaga online yang nak guna sistem promosi paling mudah

DAPATKAN AKSES SEKARANG

Nak tengok demo Mailevo WP Plugin berfungsi untuk blast promosi?

Lihat video demo penggunaan Mailevo WP Plugin di bawah ni bagi setiap jenis blast:


Setting Mailevo WP Plugin

Demo Blast WhatsApp

Demo Blast SMS

Demo Blast Email


Kami menjadikan plugin Mailevo sebagai plugin yang memenuhi keperluan setiap pemilik bisnes & digital marketer.

Ianya sangat mudah untuk digunakan & berbaloi untuk wang anda.

Sebentar, kami juga akan berikan Pelbagai fungsi tambahan untuk anda gunakan bersama Mailevo WP Plugin

Sebelum bercakap tentang harga, kami juga nak tambah pelbagai lagi fungsi tambahan untuk anda iaitu



Mailevo Form Maker
Rotator unlimited staff
Redirect ke pelbagai link
Boleh design ikut warna tema web whatsapp
Sangat mudah untuk digunakan
Tambah custom field ikut keperluan
Simpan database pelawat yang isi borang
Follow database dengan mudah

DAPATKAN NILAI RM250


Mailevo Form Maker ialah plugin wordpress yang anda boleh gunakan untuk kumpul database & memudahkan pelanggan menghubungi anda sebelum membuat pembelian produk di web.

Apa lagi fungsi yang ada dalam Mailevo Form Maker?

Customize warna teks & borang ikut brand

Tukar icon borang ikut kesesuaian

Pilihan untuk popup atau tidak

Redirect ke pelbagai URL selepas submit

Integrasi dengan group whatsapp

Ada short code untuk elementor builder

Tambah kotak dalam borang ikut keperluan

Tiada had nombor penerima whatsapp

Boleh letak FB pixel untuk retargeting

Simpan database pelanggan yang isi borang

Export database dengan 1 klik sahaja

Boleh follow up prospek yang isi borang

Duplicate borang dengan mudah

Tiada had jumlah borang untuk dicipta

Boleh digunakan bersama Landingpress

Lihat Demo MAILEVO FORM MAKER

Anda boleh lihat sendiri bagaimana Mailevo Form Maker berfungsi di laman web anda. Anda boleh pilih sama ada nak jadikannya sebagai popup atau tidak.

Klik butang di bawah atau lihat video untuk demo penuh

Anda juga boleh ubah warna borang ikut brand anda seperti berikut:

Demo Warna Button PopUp


Demo Warna Form & Text


Ianya dijual pada harga RM250, tetapi hari ini kami berikannya secara PERCUMA kepada pembeli Mailevo WP Plugin

Berapa harga Mailevo WP Plugin?

Harga Mailevo WP Plugin berserta fungsi tambahan Mailevo Form Maker yang anda bakal terima, plugin ini sepatutnya dijual pada harga RM550 untuk akses lifetime.

Namun anda bertuah hari ini.

Sempena pelancaran selama 2 minggu ni, kami bersedia untuk memberikan harga istimewa kepada anda.

Anda hanya perlu bayar 

RM450
RM350
RM250
RM150
RM99 sahaja

TEMPAH SEKARANG


Blast promosi melalui email
Blast promosi melalui sms
Blast promosi melalui whatsapp
Unlimited form untuk kumpul database
SMTP Setup untuk blast
Schedule promosi ikut tarikh & masa


TEMPAH  SEKARANG

Remark: Plugin ini adalah addon dari produk Mailevo Wasap Blaster. 

SOALAN LAZIM

Apakah Itu Mailevo

Mailevo adalah satu platform / sistem untuk blast whatsapp dan sms menggunakan api  melalui web base dan android app semak info disini

Apa itu Mailevo WP Plugin

Mailevo WP Plugin Adalah WordPress plugin yang direka khas siap dengan pelbagai fungsi untuk blast whatsapp, sms dan email di wordpress (addon produk untuk pembeli mailevo wasap blaster)

Jika saya tak guna wordpress

Mailevo boleh sahaja digunakan tanpa wordpress, gunakan sahaja web base sistem yang telah disediakan dan boleh blast mesej melalui web dan app

Nombor boleh kena banned

Semua software wasap ada risiko banned nombor oleh whatsapp jika anda salah guna sistem tersebut. Jika anda buat spam atau hantar mesej tidak beretika, nombor anda akan kena banned.

Sila baca polisi yang dikeluarkan oleh whatsapp di sini https://www.whatsapp.com/legal/#terms-of-service

Bagaimana pula dengan kredit SMS

Blast sms menggunakan kredit simkad erti kata lain  telefon anda adalah sebagai provider bulk sms. Jika plan telco anda unlimited sms maka anda boleh blast unlimited sms.

Susah ke nak guna

Saya dah pakai banyak sistem wasap dan sms gateway sebelum ni, semuanya susah nak guna. Banyak teknikal.

Tetapi wasap blaster & sms gateway mailevo sangat mudah untuk digunakan. Hanya perlu sediakan excell dan anda boleh blast mesej secara automatik (Web Base) atau copy and paste sahaja ( WordPress).

Saya pengguna mailevo wasap blaster, nak beli plugin boleh ke?

Boleh sahaja beli pakej Mailevo WP Plugin

SMS ada limit tak

Ia bergantung pada plan telco anda. SKMM sudah menghadkan penghantaran 300 sms sahaja sehari dan ia berkuat kuasa untuk semua jenis telco. Saya langgan plan digi unlimited sms

1 mesej hanya boleh ada 50 perkataan sahaja, jika lebih akan dikira sebagai 2 mesej. Jadi pastikan mesej anda ringkas dan padat.

Whatsapp ada limit tak

Mengikut daripada try and error yang saya buat, blast 501 nombor keatas dalam sehari risiko kena banned sangat tinggi manakala 500 nombor tepat tak pernah kena banned. Cara selamat blast 498 nombor sahaja untuk satu phone dan connect banyak phone jika nak blast lebih dari 500.

Ada refund tak kalau saya tak berpuas hati?

Software ini ialah akses lifetime dan tiada sebarang masalah sepanjang kami gunakan sejak 2018 lagi. Jadi tiada tawaran refund akan dibuat.

ADA SOALAN LAGI NAK TANYA ?