Kepada peniaga yang menggunakan wasap & SMS sebagai medium promosi…

Sistem Ni Akan Bantu Anda Lakukan Kerja Follow Up Beribu Prospek Dengan Hanya 1 Klik & Automatik Melalui Whatsapp & SMS.

Lihat Video Demo Di Bawah

(Software ini Untuk pengguna android sahaja)

Dari meja admin, Enrico Paragas.
Saya tahu sekarang semua orang nak berniaga. Semua dah belajar macam-macam teknik untuk dapatkan sales. Jadi saya buat keputusan untuk bantu anda follow up prospek dengan lebih mudah.
Enrico Paragas ialah consultant bisnes dalam niche pendidikan dan mahir dalam programming. Beliau banyak menyediakan sistem untuk hotel di sekitar Sabah.
Berikan masa 3 minit untuk saya terangkan mengenai sistem ini. Boleh?


Kebanyakan syarikat besar mempunyai staff atau team yang membuat follow up prospek menggunakan whatsapp & SMS. Kerjanya kelihatan mudah tetapi sebenarnya sangat leceh!


Masalah Utama Ketika Nak Follow Up Guna Dua Medium Ni


Kerja Penat
Nak kena copy ayat, buka nombor prospek, kemudian paste. Kalau ulang proses ni untuk 1000 prospek, lenguh tangan!
Kerja Leceh
Setiap nombor prospek kena save dulu dalam phone, baru boleh follow up. Kalau tak save, tak dapat send mesej. Leceh beb~
Kerja Manual
Semuanya kena buat manual. Bukan senang nak send 1000 follow up sehari secara manual.

Maka berpusu-pusu la pemilik syarikat ni dapatkan software berkaitan whatsapp & SMS gateway. Tapi sistem mana yang sesuai?

MEMPERKENALKAN

MAILEVO WASAP BLASTER & SMS GATEWAY

Sistem Paling Mudah Untuk Hantar Mesej Kepada Ribuan Prospek



Connect Banyak Phone
Anda boleh connect banyak phone. Sesuai untuk yang ada team dan staff.

Sangat Mudah Nak Guna
Hanya perlu connect apps dengan sistem, kemudian boleh guna.


Sekali Bayar
Anda akan terima lesen lifetime. Tak perlu bayar apa-apa kos tambahan


Guna Excell Jerrr~
Anda hanya perlu sediakan file excell, upload dan blast secara automatik


Sistem Tanpa Kredit
Anda tak perlu beli kredit sistem. Cukup hanya perlu langgan internet & topup telco sahaja

Whatsapp Biasa/Business
Support whatsapp biasa dan whatsapp business untuk blast.



Kedua-dua sistem ini hanya boleh digunakan di peranti Android 5.0 ke atas. Harap maklum!


Lihat Apa Kata Pengguna Sistem Ni.


t

FUNGSI DETAIL

HANTAR MESEJ DENGAN EXCELL

Anda hanya perlu sediakan file excell, simpan semua nombor prospek di dalam file dan tulis mesej anda.

Kemudian upload ke dalam sistem dan semuanya dihantar secara automatik.


GUNA DI LAPTOP & PHONE

Anda boleh gunakan sistem ini di laptop dan phone. Hanya perlu login dan connect phone anda ke sistem.

Boleh guna di mana-mana sahaja anda berada. Tak ada masalah~


CONNECT BANYAK PHONE

Anda boleh connect seberapa banyak phone yang anda mahu (bergantung kepada pakej pembelian anda).

Mesej akan dihantar menggunakan semua phone tersebut secara bergilir-gilir.


PHONE SEBAGAI SMS GATEWAY

Telefon anda sendiri akan jadi sms gateway, semua mesej dihantar direct melalui phone anda sendiri.


API SOURCE DISEDIAKAN

Jika anda seorang yang mahir dengan programming dan API, anda boleh gunakan sistem ini untuk bisnes anda.

API source akan diberikan nanti di page tutorial.

TAK KENA BANNED KE NANTI?

Saya tahu anda ingin bertanyakan soalan ini. Jadi saya takkan berselindung berkenaan isu ini. Kami sudah gunakan sistem ini sejak 2018, dah send berpuluh ribu mesej dan tak pernah kena block. Walaubagaimanapun, itu mungkin ‘nasib baik’ kami.

Baca dengan teliti sebelum buat keputusan untuk membeli sistem ini.



Anda masih berisiko di banned oleh Whatsapp & Telco apabila gunakan sistem ini untuk lakukan aktiviti tidak bermoral (SPAM)
Ianya berisiko kerana tiada orang pun yang tahu punca dan asbab whatsapp & telco banned nombor kita. Semuanya mengikut peraturan yang mereka dah tetapkan. Who knows?
Walaubagaimanapun, sistem ini memudahkan kerja anda untuk follow up prospek. Tak perlu lagi susah payah nak hantar mesej satu per satu.


Melalui beberapa perbincangan bersama pengguna, kami mendapati ada cadangan cara untuk anda elakkan perkara buruk tersebut :


Jangan SPAM
Jangan hantar mesej yang mengandungi unsur spam. Apabila penerima buat report, automatik nombor anda akan kena banned
Jangan Langgar Polisi
Setiap nombor prospek kena save dulu dalam phone, baru boleh follow up. Kalau tak save, tak dapat send mesej. Leceh beb~
Jangan Banyak Link
Nak hantar mesej, jangan letakkan terlalu banyak link. Cukup hanya 1 link sahaja dalam setiap mesej.

Guna Untuk Follow Up
Proses follow up ialah proses yang dilakukan untuk prospek yang sudah mengenali anda & pernah chat dengan anda.
300 Mesej Sehari
Undang-undang SKMM membenarkan 300 mesej sahaja sehari dihantar dari telefon melalui SMS. Gunakan sebaiknya~
Perkenalkan Diri
Jika penerima tak tahu siapa anda, risiko untuk mereka buat report lebih tinggi. Jadi, perkenalkan diri terlebih dahulu.

Jika anda gunakan sistem ini dengan cara yang betul, anda boleh elak daripada banned &blocked.

Saya juga tidak mencadangkan heavy user yang nak blast kepada berpuluh ribu nombor phone. Anda masih boleh blast sebanyak itu tetapi anda terpaksa gunakan beratus nombor telefon. Sanggup ke?

Secara Keseluruhan, Ini Ialah Apa Yang Anda Akan Terima Selepas Membuat Pembayaran.

Pembelian anda hari ini juga melayakkan anda untuk menerima…


Sistem Web Based Wasap Blaster
Anda boleh bertanya soalan dan berbincang mengenai tatacara penggunaan sistem.
Android Apps Wasap Gateway
Anda boleh terus install apps untuk connect whatsapp anda dengan sistem.
Group Support Facebook
Anda boleh bertanya soalan dan berbincang mengenai tatacara penggunaan sistem..

Sistem Web Based SMS Blaster
Anda boleh bertanya soalan dan berbincang mengenai tatacara penggunaan sistem.
Android Apps SMS Gateway
Anda boleh terus install apps untuk connect phone anda dengan sistem.
Tutorial Penggunaan
Anda boleh lihat tutorial jika anda rasa susah nak gunakan sistem ini.

BERAPA HARGA 2 SISTEM NI?

Sistem ini digunapakai oleh hotel-hotel 5 Bintang di sekitar Sabah dengan bayaran RM15,000 untuk caj pemasangan dan RM4000 setahun untuk kos maintenance. Mahal kan?

Namun hari ini sempena pelancaran, kami ingin memberikan harga paling special untuk anda.

Anda tak perlu bayar mahal untuk guna sistem ini dan tak ada bayaran tahunan. Sekali bayar sahaja.

Ianya LIFETIME! 

(lifetime bermaksud anda boleh gunakan selagi sistem masih wujud)

Jap, lihat apa yang akak ni kata selepas pakai sistem wasap blaster. Jimat banyak sebab boleh off fb ads.

PENTING!
1. Sistem ini ialah web based + apps gateway dan memerlukan anda upload excell sebelum blast
2. Sistem ini hanya boleh send text, URL & Emoji sahaja. Gambar & Video belum support buat masa ni
3. Sistem ini untuk android 4.0 ke atas sahaja. Iphone tak boleh pakai.
4. Sistem ini support whatsapp biasa dan whatsapp business

TEMPAH SEKARANG

1 PHONE
LIFETIME – RM150

Web Based Wasap Blaster
Web Based SMS Blaster
Apps Android Wasap Gateway
Apps Android SMS Gateway
Connect 1 Phone
Unlimited Blast
Lifetime Access

3 PHONE
LIFETIME – RM300

Web Based Wasap Blaster
Web Based SMS Blaster
Apps Android Wasap Gateway
Apps Android SMS Gateway
Connect 3 Phone
Unlimited Blast
Lifetime Access

5 PHONE
LIFETIME – RM400

Web Based Wasap Blaster
Web Based SMS Blaster
Apps Android Wasap Gateway
Apps Android SMS Gateway
Connect 5 Phone
Unlimited Blast
Lifetime Access

Produk Kami Yang Lain