Tawaran Terhad

Lifetime Akses

Mailevo Whatsapp Web Server adalah langganan bulanan dan tahunan
Tawaran Lifetime Akses adalah terhad akan ditutup pada bila-bila masa.

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Follow Up Prospek Dengan Mudah
Secara Automatik & Autopilot

Hantar Mesej Berjadual & Automatik

Hantar Mesej Tanpa Save Nombor Telefon

Autopilot 24 Jam Sehari Tanpa Henti

Mailevo Tidak Perlu Install
Hanya Login & Scan Je!


  • Web base server boleh guna di komputer, telefon, windows, mac, android & ios

  • API whatsapp web dengan Spintax untuk mengurangkan risiko kena banned.

  • Blast mesej ke banyak nombor secara automatik tanpa save nombor tak perlu mesej satu persatu

  • Hantar mesej secara berjadual hanya tetapkan tarikh dan masa untuk mesej dihantar kepada prospek anda.

  • Scrape nombor telefon dan download dari group whatsapp yang anda sertai.

  • Chatbot untuk automasikan kesemua mesej di whatsapp dengan kata kunci/keyword.

  • Boleh baca, chat dan reply mesej dalam admin dashboard.

  • Mesej yang dihantar 98% akan dibaca oleh pengguna whatsapp.

  • Follow up prospek dengan offer, kopun, promosi dan diskaun jimat kos iklan.

  • Video tutorial disediakan langkah demi langkah cara guna.

  • Sistem mudah dan automatik pemasaran melalui whatsapp.

  • Blast mesej secara automatik tanpa hadap whatsapp setiap masa.

  • Jimat masa, tenaga dan wang ringgit untuk dapatkan respon yang pantas.

  • Boleh connect banyak phone atau akaun whatsapp dalam satu dashboard.

  • API disediakan untuk integrate dengan pelbagai sistem.

  • 100% menggunakan Whatsapp web browser untuk menjalankan kempen pemasaran secara auto.

  • Integrate dengan google drive, dropbox dan onedrive.

  • Boleh hantar dokumen, video, audio, gambar, GIFs dan text.

  • Image dan watermark editor disertakan.

  • Support disediakan jika ada masalah.

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Lihat Apa Kata Pelanggan & Pengguna
Mailevo

Mailevo


Mailevo


Mailevo


Mailevo


Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Masalah Utama Ketika Nak Follow Up Menggunakan Platform Whatsapp

Kerja manual dan leceh

Kerja Penat Nak kena copy ayat, buka nombor prospek, kemudian paste. Kalau ulang proses ni untuk 1000 prospek, lenguh tangan!.

Kerja Leceh Setiap nombor prospek kena save dulu dalam phone, baru boleh follow up. Kalau tak save, tak dapat send mesej. Leceh beb~

Kerja Manual Semuanya kena buat manual. Bukan senang nak send 1000 follow up sehari secara manual..

Whatsapp Adalah Channel Marketing Paling Power & Padu Pada Hari Ini

98%

Kadar purata mesej dibuka dan dibaca oleh pengguna whatsapp.

2 Billion

Jumlah keseluruhan pengguna Whatsapp di seluruh dunia hari ini.

65 Billion

Jumlah mesej yang di hantar setiap hari dari pengguna whatsapp.

53%

Daripada semua pengguna Whatsapp, menggunakannya sekurang-kurangnya sekali sehari.

18-49 Tahun

Lebih 80% pengguna Whatsapp berada dalam lingkungan umur ini.

5 Juta Peniaga

Menggunakan Whatsapp untuk aktiviti perniagaan mereka setiap hari.

Whatsapp Merupakan Platform Peniaga Paling Pantas Berkembang Untuk Menjual


Menggunakan whatsapp untuk menjual adalah satu fenomena yang mengubah kehidupan di seluruh dunia. Berjuta-juta peniaga di seluruh dunia yang menjual produk dan servis mereka di whatsapp.

Dari surirumah yang menjual pakaian, kraftangan, barang perhiasan, produk kecantikan, makanan, servis dan pelbagai lagi, menggunakan whatsapp untuk tawarkan produk dan perkhidmatan mereka dengan mudah mendapatkan jualan.

Ramai peniaga lebih suka menggunakan whatsapp untuk menjual, ini kerana menjual di whatsapp lebih mudah tanpa perlu memikirkan tentang masalah website, maintenance dan tak perlu belajar masalah teknikal IT yang memeningkan dan sakit kepala.

Mailevo bantu permudahkan aktiviti menjual di whatsapp secara automatik dengan fungsi robot yang disediakan.

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Dapatkan Mailevo Hari Ini Selagi Tawaran Lifetime Akses Masih Dibuka

Mailevo adalah platform paling mudah untuk automasikan kesemua aktiviti pemasaran melalui whatsapp. Amat sesuai kepada mereka yang perlukan pembantu robot untuk melakukan kerja secara automatik.

Mailevo adalah web base software sesuai digunakan di computer, windows, mac, telefon, android, ios dan yang paling menarik tidak perlu install sebarang software atau app untuk menggunaknnya berbanding dengan platform yang lain yang sangat rumit dan memilih.

Dapatkan Tawaran Mailevo Lifetime Akses hari ini selagi tawaran masih dibuka atau anda boleh melanggan mailevo secara bulanan atau tahunan jika terlepas peluang pada hari ini.

Dapatkatkan Akses Ke Mailevo Lifetime Hari Ini.

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Tawaran Terhad Mailevo Lifetime Akses

Pakej Mailevo Harga Pakej Mailevo Lifetime Akses
Personal RM199.00 Connect 1 Phone
Team Kecil RM300.00 Connect 3 Phone
Sederhana RM400.00 Connect 5 Phone
Team Besar RM500.00 Connect 10 Phone
Unlimited RM1000.000 Connect Unlimited Phone
Pakej Harga Akses
Personal RM199.00 1 Phone
Team Kecil RM300.00 3 Phone
Sederhana RM400.00 5 Phone
Team Besar RM500.00 10 Phone
Unlimited RM1000.000 Unlimited Phone

Pilihan Ada Di Tangan Anda

Menunggu dan teruskan cara leceh dan manual melakukan kerja aktiviti pemasaran di whatsapp

Dapatkan Mailevo biarkan robot yang lakukan kerja follow up kesemua aktiviti pemasaran di whatsapp

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Abaikan & Pandang Rendah Kuasa Pemasaran Melalui Whatsapp

Whatsapp adalah cara paling mudah dan efektif untuk menghubungi seseorang pada masa kini. Semua jenis mesej seperti E-mel dan SMS masih boleh diabaikan tetapi pemasaran melalui Whatsapp jangan sesekali diabaikan.

Peluang Tinggi Bagi List Yang Kecil

Walaupun anda memiliki list yang kecil anda masih mampu mendapatkan 98% kadar peratusan yang tinggi mesej anda dibaca di whatsapp jika dibandingkan dengan email hanyalah 10%. Tak perlu risau walaupun list anda amat sedikit.

Platform Paling Kerap Digunakan

Walaupun tanpa sistem robot, Whatsapp adalah platform paling popular yang digunakan oleh orang ramai. Selain dari E-mel dan telefon, ia merupakan platform komunikasi yang paling popular pada masa kini.

Berjuta-juta peniaga menggunakan whatsapp untuk menjual produk dan servis mereka. Jika anda tidak menggunakannya sebagai medium pemasaran untuk promosi, anda tersangat lah rugi.

Platform Terbesar Untuk Semua Jenis Aplikasi Massenger

Dengan jumlah 2 billion pengguna dan sentiasa bertambah setiap hari, aplikasi massenger whatsapp adalah yang paling popular di dunia. Boleh dikatakan setiap pelanggan anda, ada di whatsapp.

Whatsapp adalah lubuk dan peluang untuk menjual produk atau servis yang sangat berpotensi. Anda hanya perlukan satu tools yang boleh membantu anda bekerja 24 jam sehari tanpa henti.

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Sistem Paling Mudah & Tidak Rumit

Sistem Paling Mudah Digunakan

Sistem paling mudah digunakan tanpa melalui proses yang rumit boleh dikuasai oleh sesiapa sahaja hanya dalam masa 5 minit.

Ucap selamat tinggal pada manual tutorial yang melecehkan dan buang masa nak hadap depan computer untuk belajar cara nak guna.

100% Berasaskan Web Base Server

Mailevo tidak memerlukan install sebarang software ke computer atau telefon ianya 100% berasaskan web base server.

Boleh digunakan di pelbagai peranti computer windows, mac, telefon, android dan ios. Hanya login dari web browser, scan qr code dari telefon dan boleh mula guna walaupun dimana anda berada.

Fungsi Robot Dan Automatik

Mailevo disertakan dengan sistem robot untuk memudahkan kempen pemasaran melalui whatsapp secara automatik yang berjalan 24 jam sehari tanpa henti.

Biarkan mailevo bekerja untuk anda dengan sistem blasting, autoreply, chatbot, mesej berjadual menggunakan API whatsapp web disertakan spintax untuk mengurangkan risiko dibanned.

Mailevo dicipta oleh marketer khas untuk marketer yang mengambil berat tentang tools marketing untuk perniagaan anda.

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Mulakan Kempen Pemasaran Anda Melalui Whatsapp Dengan Mailevo

Mailevo telah sediakan pelbagai fungsi yang anda perlukan untuk follow up prospek lebih mudah dan efektif dengan bantuan robot yang bekerja untuk anda 24 jam sehari. Jimat masa, tenaga, wang ringgit dan bebas dari stress.

Follow up & Mesej Berjadual

Dengan fungsi ini anda boleh menghantar mesej kepada list anda mengikut tarikh dan masa yang anda tentukan.

Hanya setup jadual mesej di mailevo dan robot mula bekerja hantar kesemua mesej mengikut jadual yang anda tetapkan.

Tak Perlu Save Nombor

Boleh hantar mesej walaupun nombor tak save dalam telefon hanya copy and paste kesemua nombor masukan ke dalam list mailevo.

Cara terbaik dan paling mudah blast mesej ke banyak nombor tanpa perlu save nombor satu persatu.

Pengurusan Database

Follow up prospek dengan mudah urus selia database di dalam admin mailevo, susun dan tapis list mengikut kategori yang anda mahukan.

Follow up prospek mengikut jadual dan kategori dengan teratur.

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Dapatkan Mailevo Whatsapp Web Server

98% Kadar Mesej Dibuka & Dibaca

Dengan kadar peratusan yang tinggi mesej akan di baca oleh pengguna whatsapp, dengan mailevo sudah pasti kerja anda akan lebih mudah.

Kerana semuanya boleh dilakukan secara autopilot & automatik dengan bantuan robot yang bekerja 24 jam sehari.

Connect Banyak Akaun Whatsapp

Anda boleh connect seberapa banyak phone atau akaun whatsapp yang anda mahu (bergantung kepada pakej pembelian anda)

Mesej akan dihantar menggunakan semua nombor whatsapp tersebut secara serentak dalam satu masa.

Semak Chat Secara Live

Autoreply, chatbot, schedule, blasting semuanya dihantar dari nombor telefon whatsapp anda dan boleh di semak serta merta.

Dengan mailevo anda boleh menyemak semua mesej dan chat melalui telefon atau admin dashboard dan boleh chat secara live.

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Cipta Peluang Setiap Mesej Yang Di Hantar

Buat Jualan Berterusan & Efektif

Dengan Mailevo anda bukan sahaja boleh mendapatkan pelanggan dan jualan , tetapi anda juga boleh follow up pelanggan sedia untuk kelangsungan jualan yang berterusan.

Hantar mesej info terkini tentang produk baru, jadual, promosi, diskaun, baucer dan tawaran terkini kepada pelanggan anda.

Chatbot & Autoreply

Malas nak hadap dan balas mesej secara manual guna sahaja fungsi chatbot iaitu robot yang bekerja 24 sehari untuk anda.

Sediakan templat mesej masukan dalam chatbot ia akan bantu anda balas kesemua mesej secara automatik.

Terima Bayaran Melalui Whatsapp

Ingin terima bayaran dari pelanggan anda? jangan risau anda boleh masukan apa jua link laman pembayaran anda melalui chat di mailevo.

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Mesej Lebih Pantas & Profesional

Respon Pantas

Balas mesej secara automatik dengan menu info pilihan. Memudahkan pelanggan mendapatkan maklumat yang mereka perlukan tentang produk atau servis yang anda tawarkan dengan pantas.

Pelanggan merasa diambil berat dan ini akan meningkatkan kepercayaan dan mengeratkan hubungan anda dengan mereka.

Mesej Caption & Templat

Simpan kesemua templat mesej dalam satu tempat tak perlu taip berulang kali atau copy and paste setiap kali nak hantar mesej dengan fungsi snippet dan caption pilih templat mesej dan blast.

Jimat masa & tenaga blast mesej dengan mudah.

Spintext & Spam

Mailevo juga ada sediakan fungsi Spintext.

Ini bertujuan memastikan setiap mesej yang di hantar adalah 100% unik dengan text yang berbeza.

Dengan cara ini ia mengurangkan risiko nombor whatsapp anda di banned dan di label sebagai SPAM.

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Hantar Mesej Dengan Pelbagai Format

Teks & Emoji

Hantar mesej yang lebih unik, yang menarik perhatian, untuk mendapatkan respon yang luar biasa dari pelanggan anda dengan format teks dan emoji yang ada pelbagai pilihan.

PDF & Dokumen

Nak hantar menu atau katalog kepada prospek anda? tiada masalah, mailevo support pelbagai jenis format termasuk fail PDF, Word, excel dan lain-lain dokumen.

Video, Gambar, 3D, GIF Dll

Anda juga boleh sertakan video, gambar, Gif dalam mesej untuk memberikan tambah nilai dan gempak kepada iklan mesej anda.

Dengan multimedia, pelanggan anda dapat melihat tawaran dan produk anda dengan lebih dekat serta membuat keputusan membeli dengan lebih cepat.

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Sesuai Untuk Semua Marketer

Sama ada Kegunaan Sendiri Atau Kegunaan Team Anda.

Kegunaan Sendiri

Sesuai kepada anda yang nak kurangkan kerja-kerja follow up di whatsapp secara manual dan ingin semuanya berjalan secara autopilot dengan bantuan robot yang bekerja 24 jam sehari.

Kegunaan Team

Sesuai untuk anda yang mempunyai staff yang ramai atau team yang menjalankan kerja pemasaran melalui whatsapp. Boleh guna banyak nombor dalam satu akaun dan urus selia kesemua aktiviti team anda dengan mudah dan teratur.

Hanya 3 Langkah Mudah Cara Guna Mailevo

Step 1

Buat List!

Upload list Di Mailevo

Step 2

Buat Kempen!

On Mailevo Secara Auto

Step 3

Jana Sales!

Urus Tempahan Anda.

TAWARAN TERHAD! LIFETIME AKSES

Mailevo Whatsapp Web Server adalah langganan bulanan Tawaran Lifetime Akses adalah terhad dan akan ditutup pada bila-bila masa.

Dapatkan Mailevo hari ini dan dapatkan akaun lifetime akses bayar sekali dan guna selagi mailevo wujud.

Blast mesej secara autopilot dan berjadual kepada beribu prospek dengan hanya satu klik dan automatik melalui whatsapp.

100% Web Base Server tidak perlu install sebarang software yang melecehkan ke komputer atau telefon. Hanya login ke web browser, scan dan guna.

Semua jenis peranti boleh guna seperti komputer windows, mac, telefon android dan ios. Boleh login dimana-mana dan pada bila-bila masa yang anda suka.

Siap dengan fungsi robot yang bekerja 24 jam sehari, schedule, autoreply, chatbot, spintext, bulk messaging, list management, image editor, watermark dan banyak lagi.

Sistem Mailevo Tak Perlukan Kredit Cukup Hanya Perlu Langgan Internet Dan Connect Akaun Whatsapp Anda.

Follow Prospek Dengan Mudah Secara Automatik Malalui Whatsapp

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Mailevo Whatsapp Web Server
Sistem Paling Mudah Untuk Hantar
Mesej Kepada Ribuan Prospek

Anda boleh connect banyak phone / whastapp. Sesuai untuk yang ada team dan staff.

Hanya perlu connect akaun whatsapp dengan sistem, kemudian boleh guna

Anda akan terima lesen lifetime. Tak perlu bayar apa-apa kos tambahan

Anda hanya perlu copy & paste list nombor telefon, save dan blast secara automatik

Anda tak perlu beli kredit sistem. Cukup hanya perlu langgan internet & akaun whastapp sahaja.

Support whatsapp standard dan whatsapp business. Boleh Blast teks, video, gambar dan fail dokumen

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Apa Yang Anda Akan Terima

Pembelian anda hari ini juga melayakkan anda untuk menerima

Secara Keseluruhan, Ini Ialah Apa Yang Anda Akan Terima Selepas Membuat Pembayaran Hari Ini

Lifetime Akses ke Sistem Mailevo Whatsapp Web Server, guna selagi mailevo wujud.

Support & Video tutorial cara guna mailevo, ada masalah admin akan bantu sehingga masalah selesai.

Bonus #1 App Mailevo SMS Blaster, blast mesej kepada prospek anda menggunakan sms dari phone anda.

Bonus #2 Mailevo Email Autoresponder, blast email kepada prospek anda menggunakan Email.

Bonus #3 App Mailevo Wasap Blaster, blast mesej kepada prospek anda menggunakan whastapp.

Bonus #4 Plugin Mailevo Lead Generator, download nombor telefon dan email dari google dengan hanya satu klik.

Bonus #5 Plugin Mailevo Whatsapp Form Maker, bina borang dan kumpul list dan follwoup menggunakan plugin ini

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

Bonus Pembelian Mailevo

Anda Akan Terima Bonus Berikut Jika Anda Membuat Pembelian Hari Ini

Bonus Ini Akan Di Tarik Pada Bila-Bila Masa

Mailevo SMS Blaster

Kami tahu keperluan setiap marketer oleh itu kami sertakan bonus istemewa ini khas untuk anda iaitu sms blaster. sistem ini hanya boleh digunakan di peranti Android 5.0 ke atas. Harap maklum!

Cara mudah hantar sms kepada prospek dengan mailevo sms blaster. Boleh connect banyak phone, blast guna excel, sms berjadual siap dengan sistem autoresponder.

Email Autoreponder

Dengan mailevo email autoresponder, kini anda boleh kumpul list dan followup prospek secara automatik melalui email.

Login ke admin dashboard buat list, setup followup email berjadual, copy and paste optin form ke website atau guna link yang disediakan.

Blast kesemua list email dengan hanya satu klik. Nak guna SMTP anda sendiri pun boleh.

Mailevo Wasap Blaster

Mailevo wasap blaster adalah produk pertama kami dan masih dijual sehingga ke hari ini. Akses akan diberikan kepada pembeli mailevo whatsapp web server

Dengan mailevo wasap blaster anda boleh followup beribu prospek dengan hanya satu klik dan automatik melalui whatsapp.

Sistem ini hanya boleh digunakan di peranti Android 5.0 ke atas. Harap maklum!

Mailevo Lead Generator

Plugin ini boleh bantu anda dapatkan ribuan prospek dengan hanya satu carian di google dengan mudah.

Hanya masukan kata kunci / keyword industri yang anda nak dan download semua senarai serta maklumat seperti nama, email, no telefon dan lain-lain.

Guna plugin ini untuk dapatkan targeted prospek kepada produk atau servis yang anda tawarkan. Plugin ini hanya boleh digunakan di wordpress. Harap maklum!

Mailevo Form Maker

Ada banyak staff dan perlukan sistem support melalui whatsapp? Plugin mailevo form maker boleh bantu selesaikan masalah anda. Hanya boleh digunakan di wordpress. Harap maklum!

Dengan Plugin ini anda boleh buat pelbagai jenis borang mengikut matlamat anda, masukan unlimited nombor ke dalam sistem dan terima mesej secara begilir-gilir ke nombor yang berbeza.

Apa yang anda boleh buat dengan mailevo form maker? rotator unlimited staff, redirect ke pelbagai link, boleh design ikut warna tema web whatsapp, tambah custom field ikut keperluan, simpan database pelawat yang isi borang, follow database dengan mudah dan facebook pixel.

Dapatkan Tawaran Lifetime Akses Sekarang

Akses Lifetime Mailevo
Akses Lifetime
Mailevo

CEPAT!

Dapatkan Kesemua Bonus &

Sistem Mailevo Whatsapp Web Server Hari Ini